Kurbujón

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 l bieleho vína, 0,5 l vody, 1 dl octu, 50 g soli, 100 g mrkvy, 50 g cibule, 10 g cesnaku, 50 g petržlenu, 3 bobkové listy, štvrť lyžičky tymianu, 10 zrniek čierneho korenia, 5 klinčekov, 10 g citrónovej kôry.

Postup

Krok 1

Suroviny sa varia asi 40 minút. Do uvareného vývaru sa pridajú 2 litre studenej vody. Kurbujón sa používa na varenie rýb, predovšetkým morských.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1033
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1034

Podobné recepty:
  • Tempura (cestíčko)

    Tempura (cestíčko)

  • Chren

    Chren

  • Feferóny z medom

    Feferóny z medom

kuk