Feniklová polievka s rybacím mäsom

2018-02-13

Popis

Feniklová polievka s rybacím mäsom. Pri podávaní sa posype najemno nasekanou petržlenovou vňaťou.

Ingrediencie

  • 7 l vývaru z rýb
  • 300 g filé z tresky
  • 0,75 dl oleja
  • 250 g feniklového koreňa
  • 1 dl bieleho vína
  • citrón
  • polovicu lyžičky soli
  • rozmarín
  • 5 zrnko čierneho korenia
  • bobkový list
  • 2 ks rajčiaky
  • petržlenovú vňať

Postup

Krok 1

Na oleji sa opraží na rezance nakrájaná cibuľa, feniklový koreň a rybacie mäso. Opražená zmes sa zastrekne vínom, citrónovou šťavou, zaleje rybacím vývarom a dochutí soľou, pridá sa rozmarín, bobkový list a celé korenie. Po zavarení sa varí pomalým varom, tiahnutím. Pred dovarením sa pridajú na kúsky nakrájané, olúpané, jadrovníkov zbavené rajčiaky. Pri podávaní sa posype najemno nasekanou petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 896
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

897

Podobné recepty:
  • Cibuľová polievka

    Cibuľová polievka

  • Vianočná kapustová polievka

    Vianočná kapustová polievka

  • Sviatočná hubová polievka

    Sviatočná hubová polievka

kuk