Fridátové rezance

2018-02-19

Popis

Fridátové rezance

Ingrediencie

  • 1 ks vajce
  • 1
  • 1,5 dl mlieka
  • 80 g hrubej múky
  • 0,75 dl oleja

Postup

Krok 1

Do vyšľahaných vajec sa pridá mlieko, soľ, zamieša hrubá múka a vymieša sa redšie cesto. Na olejom vymastenej panvici sa upečú palacinky, vychladnuté sa nakrájajú na dlhšie užšie rezance (asi 5 cm dlhé a 3 mm široké). Nakrájané rezance sa vypražia na rozohriatom oleji dozlata. (Do vývaru sa vkladajú tesne pred podávaním.)

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1836
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1837

Podobné recepty:
  • Polievka z ovsených vločiek

    Polievka z ovsených vločiek

  • Šči z kyslej kapusty

    Šči z kyslej kapusty

  • Bratislavská držková polievka

    Bratislavská držková polievka