Vyprážané žemľové knedličky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g sendviča (žemle), 80 g masla, 2 vajcia, 70 g hrubej múky, 20 g strúhanky, soľ, mleté čierne korenie, muškátový kvet, 1,5 dl oleja.

Postup

Krok 1

Sendvič sa nakrája na drobné kocky a navlhčí vodou. Maslo sa dobre vymieša s vajciami, pridá sa navlhčený sendvič, hrubá múka, strúhanka, soľ, mleté čierne korenie, muškátový kvet a spracuje sa na hmotu. Zo spracovanej hmoty sa vytvarujú knedličky a vyprážajú sa v oleji dozlata. Knedličky sa vkladajú do polievky tesne pred podávaním.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 813
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

814

Podobné recepty:
  • Polievka zo pstruhov na starofrancúzsky spôsob

    Polievka zo pstruhov na starofrancúzsky spôsob

  • Čorba (vývar)

    Čorba (vývar)

  • Krevetová polievka na thajský spôsob

    Krevetová polievka na thajský spôsob

kuk