Aljašská treska s chrenovým maslom

2015-11-18

Popis

Recept vhodný pre milovníkov chrenu. Aljašská treska s chrenovým maslom sa podáva s pečivom, prípadne zemiakmi.

Ingrediencie

  • 800 g filé z tresky
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 1 ks vajce
  • 2 lyžica oleja
  • 2 ks citróny
  • 100 g chrenového masla

Postup

Krok 1

Rozmrazené filé z aljašskej tresky sa nakrája (s hmotnosťou 150 g na porciu), osolí a okorení. Pripravené mäso sa obalí v múke, rozšľahaných vajciach a v olejom vymastenej nádobe sa v rúre upečie dozlata. Pri podávaní sa navrchu ozdobí kolieskom ošúpaného citróna a plátkom chrenového masla. (Možno použiť aj iné ochutené maslá.)

Krok 2

Vhodné prílohy: biele pečivo, čierny chlieb.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 877
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

878

Podobné recepty:
  • Nakladaný hermelín

    Nakladaný hermelín

  • Treska so syrom

    Treska so syrom

  • Rybie filé zapečené so syrom

    Rybie filé zapečené so syrom