Aljašská treska na cesnaku

2015-11-11
  • Čas varenia : 25 min.
  • Celkový čas : 25 min.

Popis

Tradičné filé z alijašskej tresky opečiete na oleji a dokončíte v rúre. Svojím blízkym ponúknete zdravý obed.

Ingrediencie

  • 800 g filé z tresky
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 2 lyžica oleja
  • 3 strúčik cesnaku
  • 2 lyžica masla

Postup

Krok 1

Rozmrazené filé z aljašskej tresky sa nakrája (s hmotnosťou 150 g na porciu), osolí, okorení a obalí v múke. Obalená ryba sa opečie na oleji z obidvoch strán, pridá sa na plátky nakrájaný cesnak, maslo a v rúre sa pod pokrývkou dopečie. Pri podávaní sa poleje výpekom s cesnakom.

Krok 2

Vhodné prílohy: hrianky, čierny chlieb, rozličné druhy zeleninových šalátov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1536
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1537

Podobné recepty:
  • Makrela na ruský spôsob

    Makrela na ruský spôsob

  • Rybie filé zapečené so syrom

    Rybie filé zapečené so syrom

  • Aliotta

    Aliotta

kuk