Omáčka ravigote

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 vajcia, 2 lyžice horčice, 1,5 dl oleja, 2 citróny, 2 čerstvé estragónové listy, 50 g konzervovaných kapár, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Olúpané, natvrdo uvarené vajcia sa nastrúhajú na jemnom strúhadle. Očistená, umytá petržlenová vňať, estragónové listy a scedené kapary sa najemno posekajú. Olej s horčicou sa dobre vymieša, ochutí soľou, mletým čiernym korením a citrónovou šťavou. Do pripraveného základu sa zamiešajú pripravené suroviny a nechá sa v chlade odležať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1110
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1111

Podobné recepty:
  • Karotka dusená na masle

    Karotka dusená na masle

  • Vyprážané zemiakové hranolčeky

    Vyprážané zemiakové hranolčeky

  • Smotanová omáčka

    Smotanová omáčka

kuk