Polievka z čerstvého kapra

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kapor, soľ, 1 cibuľa, 2 lyžice rastlinného oleja, mletá červená paprika, 2 mrkvy, 1 petržlen, 1/4 zeleru, 6 zrniek čierneho korenia, 4 zrnká nového korenia, zelená petržlenová vňať

Postup

Krok 1

Kapra vyčistíme, umyjeme, rozdelíme na porcie, osolíme a necháme odležať. Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku, opražíme, zalejeme vodou, vložíme porcie kapra a varíme, pričom penu z povrchu zberáme. Potom pridáme umytú zeleninu pokrájanú na kolieska, celé čierne korenie, nové korenie, osolíme a uvaríme do mäkka. Vývar precedíme, vykostené mäso a zeleninu vložíme späť do polievky a ochutíme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 974
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

975

Podobné recepty:
  • Pečený pstruh s kaviárovým dressingom

    Pečený pstruh s kaviárovým dressingom

  • Kamenáč s holandskou omáčkou

    Kamenáč s holandskou omáčkou

  • Karfiolový šalát a zapečené rybie filé so zemiakmi

    Karfiolový šalát a zapečené rybie filé so zemiakmi

kuk