Šampiňónový výťažok - esencia

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g čerstvých šampiňónov, 60 g masla, 1 väčší citrón.

Postup

Krok 1

Očistené, dobre umyté, nadrobno nasekané šampiňóny sa dusia na masle, s citrónovou šťavou pod pokrývkou asi 15 minút. V prípade potreby sa môže doliať horúca voda. Hotový šampiňónový výťažok - esencia sa používa na ochutenie mäsových omáčok. (Na prípravu esencie možno používať aj čerstvé huby.)

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 720
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

721

Podobné recepty:
  • Rada na schudnutie

    Rada na schudnutie

  • Cesnak kuchynský

    Cesnak kuchynský

  • Paštétové korenie

    Paštétové korenie

kuk