Španielska omáčka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 lyžičku masti, 1 lyžicu hladkej múky, 0,6 l hnedého základu - fondu.

Postup

Krok 1

Na rozohriatej masti sa opraží múka, zaleje vlažným hnedým základom, dobre sa rozmieša a nechá zovrieť. Po zovretí sa zmierni príkon tepla a varí sa miernym varom asi 3 hodiny. Uvarená omáčka sa precedí cez husté cedidlo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1277
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1278

Podobné recepty:
  • Mačacia svadba

    Mačacia svadba

  • Paradajkový lekvár

    Paradajkový lekvár

  • Chrenovica (záhorácka omáčka)

    Chrenovica (záhorácka omáčka)

kuk