Úhor na spôsob domácej gazdinej

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1,2 kg úhora, 1 lyžičku soli, mleté čierne korenie, olej, 100 g masla maître d'hôtel, 50 g horčice.

Postup

Krok 1

Očistený, z kože stiahnutý, vypitvaný, umytý úhor sa nakrája na 8 cm dlhé kusy, osolí a okorení. Jednotlivé kusy sa potrú olejom a pečú sa na rošte z obidvoch strán domäkka. Počas pečenia sa obracajú a podľa potreby potierajú olejom. Upečené porcie sa kladú na tanier, s plátkami masla a horčice. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, uhorky, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 755
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

756

Podobné recepty:
  • Rybie filé so slaninou

    Rybie filé so slaninou

  • Homár na spôsob Dumas

    Homár na spôsob Dumas

  • Jazyk morský na burgundský spôsob

    Jazyk morský na burgundský spôsob

kuk