Filé zo zubáča s holandskou omáčkou

2018-02-14

Popis

Filé zo zubáča s holandskou omáčkou. Vhodné prílohy: varené zemiaky s petržlenovou vňaťou, na porciu rez citróna.

Ingrediencie

  • 800 g vypitvaného zubáča (zubáč česky candát)
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžica masla
  • 1,5 dl vývaru z rýb
  • citrón
  • 250 g holandskej omáčky

Postup

Krok 1

Očistený, vypitvaný, umytý zubáč sa nakrája na 150 g porcie. Jednotlivé kusy sa osolia a uložia do maslom vymastenej vhodnej nádoby, zalejú vývarom a pod pokrývkou sa dusia domäkka. Udusené porcie zubáča sa kladú na teplý tanier a polejú horúcou holandskou omáčkou. Vhodné prílohy: varené zemiaky s petržlenovou vňaťou, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 670
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

671

Podobné recepty:
  • Pstruh na modro

    Pstruh na modro

  • Pstruhy v alobale

    Pstruhy v alobale

  • Filé z tuniaka na florentínsky spôsob

    Filé z tuniaka na florentínsky spôsob