Losos na holandský spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg mrazeného morského lososa, 1 lyžičku soli, 2,5 dl hovädzieho vývaru, 3 dl holandskej omáčky, petržlenovú vňať, citrón.

Postup

Krok 1

Z rozmrazeného, očisteného, čiastočne vykosteného, umytého, osušeného morského lososa sa nakrájajú 200 g porcie. Porcie lososa sa vložia do vriaceho hovädzieho vývaru a varia sa domäkka. Varené porcie lososa sa položia na tanier, posypú najemno nasekanou petržlenovou vňaťou a ozdobia plátkom citróna. Omáčka sa podáva v omáčniku (prípadne sa porcia môže poliať). Vhodná príloha: varené zemiaky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1469
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1470

Podobné recepty:
  • Vyprážaný kapor na vianočný stôl

    Vyprážaný kapor na vianočný stôl

  • Platesa s kaparovou omáčkou

    Platesa s kaparovou omáčkou

  • Losos pre Janku

    Losos pre Janku

kuk