Aljašská treska na spôsob mlynárky

2015-11-11

Popis

Múka je ingrediencia z ktorej kuchtíme filé z alijašskej tresky na mlynársky spôsob. Môžme ozdobiť citrónom.

Ingrediencie

  • 800 g mrazenej aljašskej tresky
  • 1 lyžička soli
  • mleté čierne korenie
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 1 ks citrón
  • petržlenovú vňať
  • 2 lyžica masla

Postup

Krok 1

Rozmrazené filé z tresky sa nakrája na kúsky s hmotnosťou 150 g na porciu, osolí, okorení a obalí v múke. Pripravené filé sa opečie z obidvoch strán na rozohriatom oleji domäkka a vyberie. Opečené filé sa navrchu ozdobí plátkom olúpaného citróna, posype nasekanou petržlenovou vňaťou, pokvapká roztopeným maslom a vloží do rúry ohriať.

Krok 2

Vhodné prílohy: varené zemiaky, jemnejšie druhy zeleninových šalátov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1249
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1250

Podobné recepty:
  • Pstruh so smotanovou šťavou

    Pstruh so smotanovou šťavou

  • Ryba v orientálnej omáčke

    Ryba v orientálnej omáčke

  • Pečený sumec

    Pečený sumec

kuk