Krab plnený

2015-09-29

Ingrediencie

  • 750 g mrazeného kraba, 1,5 dl bešamelovej omáčky, kajenské korenie, petržlenovú vňať, 2 lyžice strúhanky, 1 lyžicu masla.

Postup

Krok 1

Mäso z rozmrazených varených krabov sa vyberie a pokrája na menšie kúsky. Pripravené mäso sa vloží do hustejšej bešamelovej omáčky, ochutí sa kajenským korením, najemno nasekanou petržlenovou vňaťou a vloží do očistených, umytých pancierov alebo gratiniek. Naplnená zmes v gratinkách sa posype strúhankou, pokvapká maslom a zapečie. (Podáva sa ako predkrm.) Vhodné prílohy: sendvič, hrianky, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 771
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

772

Podobné recepty:
  • Solianka z kapra na moskovský spôsob

    Solianka z kapra na moskovský spôsob

  • Fish and chips na slovenský spôsob

    Fish and chips na slovenský spôsob

  • Mušle na pive

    Mušle na pive

kuk