Krevety oyster slip

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g mrazených ustríc, 250 g mrazených kreviet lúpaných, 3 lyžice masla, 0,5 dl bieleho vína, 1 lyžičku soli, 1 lyžicu konzervovaných kapár, petržlenovú vňať, 1 citrón.

Postup

Krok 1

Rozmrazené, olúpané krevety a ustrice sa dajú na ohriate maslo, podlejú vínom a pod pokrývkou dusia. Pred koncom dusenia sa dochutia soľou. Pri podávaní sa posypú kaparami a najemno nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávajú sa s osminkou citróna. (Podáva sa ako predkrm a môže sa flambovať vodkou.)

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1098
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1099

Podobné recepty:
  • Treska na provensálsky spôsob

    Treska na provensálsky spôsob

  • Zemiaky s lososom a fazuľkou

    Zemiaky s lososom a fazuľkou

  • Úhor marinovaný (en matelote)

    Úhor marinovaný (en matelote)

kuk