Ustrice na spôsob favorit

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g mrazených lúpaných ustríc, 100 g masla, 30 g konzervovaných hľuzoviek, 250 g omáčky mornay, 2 lyžice strúhanky.

Postup

Krok 1

Rozmrazené, sparené ustrice sa vložia do polovicou masla vymastených mušlí, prikryjú sa tenkými nakrájanými plátkami konzervovaných hľuzoviek. Pripravené ustrice v mušliach sa polejú omáčkou mornay, posypú preosiatou jemnou strúhankou, pokvapkajú zvyškom roztopeného masla a zapečú v rozohriatej rúre. (Podávajú sa ako predkrm.) Vhodné prílohy: hrianka, biele pečivo, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 737
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

738

Podobné recepty:
  • Rybie filé na argentínsky spôsob

    Rybie filé na argentínsky spôsob

  • Platesa na vinársky spôsob

    Platesa na vinársky spôsob

  • Filé zo zubáča na ruský spôsob

    Filé zo zubáča na ruský spôsob

kuk