Ustrice na spôsob Paganini

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g mrazených lúpaných ustríc, 1,5 dl holandskej omáčky, 1 lyžicu masla, 15 g konzervovaných hľuzoviek.

Postup

Krok 1

Rozmrazené, varené ustrice sa ohrejú. Pri podávaní sa porcia ustríc poleje horúcou holandskou omáčkou a posype na masle dusenými nakrájanými hľuzovkami. (Podáva sa ako predkrm.) Vhodné prílohy: hrianka, biele pečivo, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1070
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1071

Podobné recepty:
  • Rybacia soljanka

    Rybacia soljanka

  • Kamenáč zapečený v alobale

    Kamenáč zapečený v alobale

  • Penne s tuniakom

    Penne s tuniakom

kuk