Mušle zapečené

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g mrazených lúpaných mušlí, 125 g sardelového masla, 2 dl omáčky fines herbes, 2 lyžice strúhanky.

Postup

Krok 1

Rozmrazené, lúpané, varené mušle-slávky sa pokrájajú a zmiešajú so sardelovým maslom. Pripravenou zmesou sa naplnia očistené, umyté mušle, polejú sa omáčkou fines herbes, posypú preosiatou jemnou strúhankou a zapečú v rozohriatej rúre. (Podávajú sa ako predkrm.) Vhodné prílohy: biele pečivo, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 929
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

930

Podobné recepty:
  • Vyza pečená

    Vyza pečená

  • Vyprážaný sleď

    Vyprážaný sleď

  • Morská šťuka s materinou dúškou

    Morská šťuka s materinou dúškou

kuk