Mušle zapečené

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g mrazených lúpaných mušlí, 125 g sardelového masla, 2 dl omáčky fines herbes, 2 lyžice strúhanky.

Postup

Krok 1

Rozmrazené, lúpané, varené mušle-slávky sa pokrájajú a zmiešajú so sardelovým maslom. Pripravenou zmesou sa naplnia očistené, umyté mušle, polejú sa omáčkou fines herbes, posypú preosiatou jemnou strúhankou a zapečú v rozohriatej rúre. (Podávajú sa ako predkrm.) Vhodné prílohy: biele pečivo, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 671
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

672

Podobné recepty:
  • Krabie tyčinky v mletom mäse

    Krabie tyčinky v mletom mäse

  • Mieň na spôsob bonne femme

    Mieň na spôsob bonne femme

  • Plnený kapor

    Plnený kapor