Mušle zapečené

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g mrazených lúpaných mušlí, 125 g sardelového masla, 2 dl omáčky fines herbes, 2 lyžice strúhanky.

Postup

Krok 1

Rozmrazené, lúpané, varené mušle-slávky sa pokrájajú a zmiešajú so sardelovým maslom. Pripravenou zmesou sa naplnia očistené, umyté mušle, polejú sa omáčkou fines herbes, posypú preosiatou jemnou strúhankou a zapečú v rozohriatej rúre. (Podávajú sa ako predkrm.) Vhodné prílohy: biele pečivo, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 698
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

699

Podobné recepty:
  • Zapekaný kapor na ruský spôsob

    Zapekaný kapor na ruský spôsob

  • Krevety sú najlepšie na smotane s kolienkami

    Krevety sú najlepšie na smotane s kolienkami

  • Pstruhy na mandliach

    Pstruhy na mandliach