Žabie stehienka pečené

2015-09-29

Ingrediencie

  • 700 g mrazených žabích stehienok, 2 lyžice octu, soľ, mleté biele korenie, 3 lyžice hladkej múky, 125 g masla, citrón, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Rozmrazené, očistené, umyté žabie stehienka sa namočia do vody s octom. Vyberú sa, osušia, osolia a mierne okorenia, obalené v múke sa opečú z obidvoch strán na masle dozlata. Upečené stehienka sa vyberú a uchovajú v teple. Do masla po opekaní sa pridá citrónová šťava, najemno nasekaná petržlenová vňať a krátko sa prehreje. Pri podávaní sa stehienka polejú upraveným výpekom. Vhodné prílohy: opečené vypichované zemiaky, jemnejšie druhy zeleninových šalátov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 2 1533
Ohodnoť tento recept

2 ľudí hodnotilo recept

1534

Podobné recepty:
  • Chobotničky na víne

    Chobotničky na víne

  • Losos so zeleninou pre redukčnú diétu

    Losos so zeleninou pre redukčnú diétu

  • Morský jazyk na španielsky spôsob

    Morský jazyk na španielsky spôsob

kuk