Hubový paprikáš s ovsenými vločkami

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 cibule, rastlinný olej, mletá červená paprika, 400 g čerstvých húb, soľ drvenú rascu, 3 polievkové lyžice ovsených vločiek, nadrobno posekanú zelenú petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Cibuľu očistíme, pokrájame nadrobno a speníme na rastlinnom oleji. Pridáme mletú červenú papriku, očistené a pokrájané huby, soľ a drvenú rascu. Dôkladne premiešame a prisypeme ovsené vločky. Podlejeme a udusíme do mäkka. Hotový hubový paprikáš podávame s ryžou, zemiakmi alebo s rôznymi druhmi bezvaječných cestovín. Ako prílohu používame zeleninové šaláty.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1153
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1154

Podobné recepty:
  • Kyslé zemiaky

    Kyslé zemiaky

  • Zemiakova harula bez muky

    Zemiakova harula bez muky

  • Hlivový guláš

    Hlivový guláš

kuk