Kurací pilav

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g vareného vykosteného kuracieho mäsa, 1 lyžičku masla, 1 cibuľu, 1 lyžičku mletej červenej papriky, 100 g rajčiakov, 800 g uvarenej ryže, soľ, mleté čierne korenie, 100 g tvrdého syra, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Varené kuracie mäso sa vykostí, nakrája na drobné kocky. Na masle sa podusí najemno nakrájaná cibuľa, pridá sa mletá sladká paprika, na kúsky nakrájané, olúpané, jadrovníkov zbavené rajčiaky, spolu sa podusia. Pridá sa v slanej vode varená ryža, nakrájané mäso, osolí, okorení a krátko podusí. Porcia pilavu sa tvaruje šálkou a vyklopí na teplý tanier, posype strúhaným syrom a najemno nasekanou petržlenovou vňaťou. Vhodné prílohy: rôzne druhy zeleninových šalátov, uhorky konzervované.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1406
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1407

Podobné recepty:
  • Kuracie Teriyaki

    Kuracie Teriyaki

  • Morčacia  roláda

    Morčacia roláda

  • Domáca paštéta z hydinovej pečene

    Domáca paštéta z hydinovej pečene

kuk