Sauté z morčacích pŕs

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g morčacích pŕs, 1 lyžičku soli, mleté čierne korenie, 1 lyžicu hladkej múky, 3 lyžice masla, 1 cibuľu, 3 lyžice kečupu, 1,5 dl hydinového vývaru, 250 g pikantnej konzervovanej zeleninovej zmesi.

Postup

Krok 1

Očistené, kože zbavené, umyté a osušené morčacie prsia sa nakrájajú na menšie kocky (rezance), osolia, okorenia a zľahka zaprášia múkou. Na masle sa opraží najemno nakrájaná cibuľa, pridá sa mäso, kečup a spolu sa krátko opraží, podleje vývarom a pod pokrývkou sa dusí domäkka. Pred dodusením sa pridá pikantná zeleninová zmes a spolu sa prehreje. Vhodné prílohy: rôzne upravená ryža, zemiakové krokety.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1269
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1270

Podobné recepty:
  • Kuracie prsia s avokádom

    Kuracie prsia s avokádom

  • Husacia (kačacia) pečeň na víne

    Husacia (kačacia) pečeň na víne

  • Morka bystrickej gazdinky

    Morka bystrickej gazdinky

kuk