Kotlety z morky na kráľovský spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g morčacích pŕs, 100 g čerstvých šampiňónov, 1 lyžicu masla, 1 žĺtok, petržlenovú vňať, 1 lyžičku soli, mleté čierne korenie, 3 lyžice kečupu.

Postup

Krok 1

Očistené, vykostené, kože zbavené, umyté a osušené morčacie prsia sa nakrájajú na menšie kusy. Očistené, umyté šampiňóny sa nakrájajú na plátky a opražia na masle, vychladnuté sa spolu s mäsom zomelú. Do mletého mäsa sa pridajú žĺtky, najemno nakrájaná petržlenová vňať, všetko sa osolí, okorení a dobre premieša. Zo zmesi sa vytvarujú kotlety, vložia do alobalu, polejú kečupom, zabalia a pečú na rošte. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, rôzne upravený hlávkový šalát.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1426
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1427

Podobné recepty:
  • Kuracie závitky vyprážané

    Kuracie závitky vyprážané

  • Morka s pomarančmi

    Morka s pomarančmi

  • Syrové rizoto

    Syrové rizoto

kuk