Hydinová pečeň na cibuli

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g hydinovej pečene, 150 g cibule, olej, rascu, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, 1 lyžicu masla, 1 lyžičku soli.

Postup

Krok 1

Očistená, umytá a odkvapkaná pečeň sa nakrája na väčšie kúsky. Najemno nakrájaná, očistená cibuľa sa opraží na oleji dozlata, pridá sa pečeň, posype sa rascou, mletým čiernym korením, zapráši paprikou, zamieša a krátko podusí pod pokrývkou. Udusená pečeň sa pred podávaním zjemní maslom a hneď sa podáva. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, rôzne upravená ryža, jemnejšie druhy zeleninových šalátov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 612
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

613

Podobné recepty:
  • Hydinové guľky s omáčkou

    Hydinové guľky s omáčkou

  • Enchillada (Mexiko)

    Enchillada (Mexiko)

  • Kurča pečené

    Kurča pečené