Bratislavské zemiaky

2015-12-08

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov uvarených v šupke
  • 3 lyžica masti
  • trochu soľ
  • 50 g konzervovanej mrkvy
  • 50 g konzervovaného hrášku
  • trochu petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Olúpané, uvarené zemiaky sa nakrájajú na hrubšie plátky. V panvici na rozohriatej masti sa mierne osolené zemiaky pomaly opečú dozlata. K zemiakom sa pridá dobre odkvapkaná mrkva a hrášok a spolu sa krátko ohrejú. Pri podávaní sa posypú najemno nakrájanou petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1579
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1580

Podobné recepty:
  • Slivková omáčka s hrozienkami

    Slivková omáčka s hrozienkami

  • Brokolicová kyslá polievka

    Brokolicová kyslá polievka

  • Varené zemiaky - nové

    Varené zemiaky - nové

kuk