Nálev na studené mäso a ryby

2015-09-29

Ingrediencie

  • 80 g netučného tvarohu, 40 g postrúhaného chrenu, 20 g nakladaných uhoriek posekaných nadrobno, 1 vajce uvarené natvrdo, 60 g cibule posekanej nadrobno, mleté čierne korenie, 2 lyžice citrónovej šťavy, posekaná petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Všetko spolu zmiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 705
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

706

Podobné recepty:
  • Pikantný šalát z reďkvi a cvikle

    Pikantný šalát z reďkvi a cvikle

  • Šalát z červenej kapusty II

    Šalát z červenej kapusty II

  • Karfiolový šalát s reďkovkami

    Karfiolový šalát s reďkovkami

kuk