Baklažány na ruský spôsob

2015-11-30

Popis

Baklažán pripravený na ruský spôsob bude rýchlo hotový a podávať ho môžete aj ako nátierku.

Ingrediencie

  • 600 g baklažánov
  • 90 g cibule
  • 20 g oleja
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 400 g rajčiakov

Postup

Krok 1

Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na rozohriatom oleji. Pridáme očistené baklažány pokrájané nadrobno, osolíme a za stáleho miešania opražíme. Pridáme rajčiaky, ktoré úplne rozvaríme. Okoreníme čiernym korením. Podávame s chlebom ako nátierku, teplé alebo studené.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1339
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1340

Podobné recepty:
  • Vianočné pupáky - opekance

    Vianočné pupáky - opekance

  • Cestoviny s hríbmi a kukuricou

    Cestoviny s hríbmi a kukuricou

  • Švédska ryžová kaša

    Švédska ryžová kaša

kuk