Kyslá kapusta zapekaná s údeným mäsom a so zemiakm

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g kyslej kapusty, 60 g slaniny, 90 g cibule, 120 g jabĺk, 500 g uvarených zemiakov, 50 g masla, 8 g strúhanky, 200 g uvareného údeného mäsa, 200 g kyslej smotany, soľ.

Postup

Krok 1

Kyslú kapustu pokrájame a udusíme do mäkka na slanine podľa chuti osolíme. Pridáme ošúpané a postrúhané jablká. Do pekáča alebo ohňovzdornej misy, ktorú vymastíme maslom a strúhankou, dáme vrstvu kapusty, na to vrstvu zemiakov pokrájaných na kolieska a vrstvu mäsa pokrájaného na tenké plátky alebo rezance. Vrstvy striedame, navrch dáme kyslú kapustu. Polejeme kyslou smotanou a dáme do rúry zapiecť asi na pol hodiny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 826
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

827

Podobné recepty:
  • Obličky dusené na paprike

    Obličky dusené na paprike

  • Mäsové veže

    Mäsové veže

  • Sýte zapečené mäso

    Sýte zapečené mäso