Paprika s cibuľou, zelerom a jablkami

2016-07-13

Ingrediencie

  • 600 g kapie, 120 g cibule, 250 g zeleru, 200 g jabĺk, 50 g šampiňónov, mleté čierne korenie, štipka cukru, 100 g oleja, petržlenová vňať, soľ.

Postup

Krok 1

Očistenú papriku zbavenú semien pokrájame na kolieska, pridáme cibuľu pokrájanú takisto na kolieska, uvarený zeler pokrájaný na rezance, pokrájané huby a jablká pokrájané na rezance. Dusíme na oleji, kým zelenina nezmäkne. Potom osolíme, okoreníme, pridáme štipku cukru a posypeme petržlenovou vňaťou pokrájanou nadrobno. Podávame ako prílohu k minútkam, k biftekom, roštenke alebo k prírodným rezňom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 795
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

796

Podobné recepty:
  • Zemiakové šúľky s bavorskou kapustou

    Zemiakové šúľky s bavorskou kapustou

  • Papriky plnené syrom

    Papriky plnené syrom

  • Vyprážaná cuketa so špagetami a ochutenou kyslou smotanou

    Vyprážaná cuketa so špagetami a ochutenou kyslou smotanou

kuk