Paprika s cibuľou, zelerom a jablkami
2016-07-13- komentárov
- Kategórie: Bezmäsité pokrmy , Zeleninové pokrmy
Ingrediencie
- 600 g kapie, 120 g cibule, 250 g zeleru, 200 g jabĺk, 50 g šampiňónov, mleté čierne korenie, štipka cukru, 100 g oleja, petržlenová vňať, soľ.
Postup
Krok 1
Očistenú papriku zbavenú semien pokrájame na kolieska, pridáme cibuľu pokrájanú takisto na kolieska, uvarený zeler pokrájaný na rezance, pokrájané huby a jablká pokrájané na rezance. Dusíme na oleji, kým zelenina nezmäkne. Potom osolíme, okoreníme, pridáme štipku cukru a posypeme petržlenovou vňaťou pokrájanou nadrobno. Podávame ako prílohu k minútkam, k biftekom, roštenke alebo k prírodným rezňom.