Patizóny vyprážané ako rezne

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g patizónov, voda, soľ, 50 g hladkej múky, 2 vajcia, 100 g strúhanky, 100 g slnečnicového oleja.

Postup

Krok 1

Patizóny umyjeme, ošúpeme, pokrájame na plátky hrubé asi 1 cm, osolíme a necháme pol hodiny odležať. Potom ich obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach a v preosiatej strúhanke. Vyprážame na rozohriatom oleji z oboch strán do zlatista pod pokrývkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 856
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

857

Podobné recepty:
  • Sladkosť z ovocia, 2 variácie, rýchla príprava

    Sladkosť z ovocia, 2 variácie, rýchla príprava

  • Fazuľová kaša so zeleninou

    Fazuľová kaša so zeleninou

  • Zapekaný syr

    Zapekaný syr

kuk