Rajčiaky plnené hubami II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g rajčiakov, 100 g cibule, 100 g šampiňónov alebo iných húb, 10 g slnečnicového oleja, kapary, 4 vetvičky petržlenovej vňate, šťava z 1/2 citróna, voda, soľ.

Postup

Krok 1

Očistenú cibuľu pokrájame nadrobno, speníme na rozohriatom oleji, pridáme šampiňóny pokrájané na drobné plátky a za stáleho miešania pražíme. Keď nemáme sterilizované šampiňóny, čerstvé huby uvaríme najskôr do mäkka v osolenej vode a vychladnuté popražíme na cibuľke. Z umytých rajčiakov vyberieme dužinu a naplníme ich hubami, ku ktorým sme primiešali 2 - 3 posekané kapary. Naplnené rajčiaky pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme vetvičkou petržlenovej vňate. Vhodné ako predjedlo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 536
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

537

Podobné recepty:
  • Fašírky z kapusty a pšenice

    Fašírky z kapusty a pšenice

  • Vietnamská rolka

    Vietnamská rolka

  • Špenátový anglický koláč

    Špenátový anglický koláč