Rajčiaky plnené kuracím mäsom, jablkami a zelerom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 700 g rajčiakov, 200 g pečeného alebo vareného kuracieho mäsa, 200 g jabĺk, šťava z 1 citróna, 200 g uvareného zeleru, 20 g jogurtu, mleté čierne korenie, soľ, pažítka.

Postup

Krok 1

Uvarené mäso pokrájame na tenké rezance spolu s ošúpanými jablkami zbavenými jadrovníkov a poliatymi citrónovou šťavou, aby nezhnedli. Uvarený zeler postrúhame najemno alebo pokrájame na rezance. Všetko zľahka zmiešame s jogurtom, osolíme, okoreníme a masou naplníme rajčiaky, z ktorých sme odrezali vršky a vybrali dužinu. Nakoniec posypeme pokrájanou pažítkou a prikryjeme vrškami rajčiakov. Môžeme ozdobiť listami hlávkového šalátu. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 561
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

562

Podobné recepty:
  • Zapekaný karfiol s mäsom

    Zapekaný karfiol s mäsom

  • Nepravé gemerské guľky

    Nepravé gemerské guľky

  • Zeleninové karbonátky s mäsom

    Zeleninové karbonátky s mäsom

kuk