Šalát z bielej reďkvi a červenej reďkovky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 150 g reďkvi, 10 červených reďkoviek. Nálev: 2 lyžice octu, 30 g slnečnicového oleja, 1 lyžička oregana, 1 lyžica postrúhaného chrenu, 1 lyžica horčice, štipka mletého čierneho korenia, štipka soli, 20 g jogurtu, petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Reďkev a reďkovky očistíme a postrúhame. Všetky suroviny na nálev dôkladne vymiešame a ochutíme. Šalát môžeme zjemniť jogurtom. Nakoniec posypeme petržlenovou vňaťou pokrájanou nadrobno. Oregano môžeme nahradiť majoránom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 998
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

999

Podobné recepty:
  • Rýchly pikantný šalát

    Rýchly pikantný šalát

  • Mamkin cestovinový šalát

    Mamkin cestovinový šalát

  • Hubovo špenátový šalát

    Hubovo špenátový šalát

kuk