Varená špargľa

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1000 g špargle, štipka cukru, 50 g masla, (kečup, petržlenová vňať, prípadne syr), soľ.

Postup

Krok 1

Očistenú špargľu zviažeme po 6 - 8 kusoch do zväzkov a v dosť veľkej nádobe varíme v osolenej a osladenej vode 15 - 30 minút. Uvarenú špargľu necháme odkvapkať, uložíme ju na zohriatú misu a polejeme roztopeným maslom. Ozdobíme kečupom, petržlenovou vňaťou alebo posypeme postrúhaným syrom. Výborne chutí so šunkou. Podávame so zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 960
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

961

Podobné recepty:
  • Baklažán s tofu a šalátom

    Baklažán s tofu a šalátom

  • Tvarohové guľky

    Tvarohové guľky

  • Plnené zemiaky so syrom

    Plnené zemiaky so syrom