Teľacie mäso v keli

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g teľacieho mäsa, rastlinný olej, soľ, mleté čierne korenie, zeleninový vývar (na 0,25 l vody 1 lyžička vegety), 1 mladý kel, drvená rasca, 2 až 3 strúčiky cesnaku, majorán.

Postup

Krok 1

Očistené a umyté mäso pokrájame na kocky, opražíme v rozohriatom rastlinnom oleji, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, podlejeme zeleninovým vývarom a udusíme do polomäkka. Potom pridáme mladý kel bez hlúbovitých častí pokrájaný na rezance a drvenú rascu, podľa potreby podlejeme zeleninovým vývarom a udusíme do mäkka. Hotové dochutíme rozotrenými strúčikmi cesnaku a majoránom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 638
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

639

Podobné recepty:
  • Hovädzia roláda plnená bravčovým mäsom a klobásou

    Hovädzia roláda plnená bravčovým mäsom a klobásou

  • Hovädzie na mexický spôsob

    Hovädzie na mexický spôsob

  • Minútka z bravčovej pečene

    Minútka z bravčovej pečene