Jahňacie mäso na cesnaku so syrom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g predného jahňacieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, rastlinný olej, 6 strúčikov cesnaku, zeleninový vývar (na 0,25 l vody 1 lyžička vegety), 100 g údeného syra.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na hrubé rezance, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme v rozohriatom rastlinnom oleji. Pridáme rozotretý cesnak, krátko opražíme, podlejeme zeleninovým vývarom a udusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, vydusíme na tuk a posypeme postrúhaným syrom. Podávame s rôznymi zeleninovými šalátmi alebo s dusenou zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1030
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1031

Podobné recepty:
  • Ovocný závin

    Ovocný závin

  • Teľacie (bravčové) na hubách

    Teľacie (bravčové) na hubách

  • Hrachová kaša I

    Hrachová kaša I

kuk