Žeruchový šalát s broskyňami

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g žeruchy, 4 polovice zavarených broskýň, pažítka. Nálev: 1 lyžica octu, šťava z 1 citróna, 20 g slnečnicového oleja, čerstvo pomleté čierne korenie, 1 lyžička horčice, soľ.

Postup

Krok 1

Z umytej žeruchy odrežeme tvrdé stonky a listy pokrájame. Broskyne pokrájame na osminky, zmiešame so žeruchou a pažítkou a zalejeme nálevom. Namiesto broskýň môžeme použiť pomaranč rozobratý na dieliky a pokrájaný na kocky. Šalát, je vhodný ako predjedlo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 453
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

454

Podobné recepty:
  • Fazuľkový šalát

    Fazuľkový šalát

  • Feniklový šalát

    Feniklový šalát

  • Špeciálny vlašský šalát

    Špeciálny vlašský šalát