Jablkový chren

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g jabĺk, 4 lyžice postrúhaného chrenu, šťava z 1 citróna, štipka cukru, štipka soli.

Postup

Krok 1

Očistený chren a jablká postrúhame najemno a pokvapkáme citrónovou šťavou. Pridáme štipku soli a cukru, premiešame a opäť pokvapkáme citrónovou šťavou. Namiesto jabĺk môžeme použiť mrkvu, získame mrkvový chren. Podávame k varenému mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 666
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

667

Podobné recepty:
  • Chrenová majonéza

    Chrenová majonéza

  • Žemľové knedle

    Žemľové knedle

  • Dusená kapusta

    Dusená kapusta