Rossiniho zeleninový šalát

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 stopkový zeler, 200 g hlávkového šalátu, 200 g endívie (čakanky), 100 g sterilizovaných šampiňónov. Nálev: 30 g olivového oleja, 2 lyžice citrónovej šťavy, soľ, mleté biele korenie, 1 lyžička horčice, 1 lyžička rozdrveného estragónu, 50 g rajčiakov.

Postup

Krok 1

Všetky 3 druhy šalátovej zeleniny očistíme a umyjeme. Hlávkový šalát a endíviu pokrájame na pásiky široké 1/2 cm, stopkový zeler na 1/2 hrubé prstence. Zmiešame a zalejeme nálevom, ktorý sme dobre premiešali. Pridáme plátky šampiňónov. Šalát rozdelíme do hrubostenných sklenených pohárov a ozdobíme osminkami rajčiaka.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 558
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

559

Podobné recepty:
  • Zelerový šalát s karfiolom

    Zelerový šalát s karfiolom

  • Zelerový šalát II

    Zelerový šalát II

  • Ruský šalát II

    Ruský šalát II