Pikantný viedenský šalát s mäsom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g uvareného hovädzieho mäsa (z pliecka, z rebier), 200 g rajčiakov, 200 g zelenej papriky, 1/2 feferónky bez semien, 90 g cibule, 2 vajcia uvarené natvrdo, 100 g majonézy, šťava z 2 citrónov, 1 lyžica worcestra, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Mäso, rajčiaky a papriku pokrájame na kocky. Feferónku, cibuľu a vajcia pokrájame nadrobno a pridáme do majonézy, ktorú sme okorenili, osolili a premiešali s citrónovou šťavou a worcestrom. Všetko premiešame a necháme 1 hodinu v chladničke uležať. Môžeme pridať aj uvarené zemiaky pokrájané na kocky. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 507
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

508

Podobné recepty:
  • Chren s mrkvou

    Chren s mrkvou

  • Cestovinovo zeleninový šalát

    Cestovinovo zeleninový šalát

  • Šalát z pečených baklažánov a papriky

    Šalát z pečených baklažánov a papriky