Mäsový šalát so zeleninou po kazašsky
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Šaláty , Kombinované šaláty , Cudzokrajná kuchyňa , Iné
Ingrediencie
- 400 g upečeného hovädzieho mäsa, 400 g uvarenej mrkvy, 200 g kyslých uhoriek, 200 g uvarených zemiakov, 200 g jabĺk, 2 lyžice sterilizovaného hrášku, 50 g majonézy, 150 g kyslej smotany, mleté čierne korenie, pažítka, šťava z 1 citróna, soľ.
Postup
Krok 1
Mäso, mrkvu, uhorky, zemiaky, ošúpané jablká zbavené jadrovníkov pokrájame na rezance a pridáme sterilizovaný hrášok. Smotanu zmiešame s majonézou, okoreníme, osolíme a vmiešame citrónovú šťavu a posekanú pažítku. Všetko zmiešame s ostatnými surovinami a necháme 1 hodinu uležať.