Mäsový šalát so zeleninou po kazašsky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g upečeného hovädzieho mäsa, 400 g uvarenej mrkvy, 200 g kyslých uhoriek, 200 g uvarených zemiakov, 200 g jabĺk, 2 lyžice sterilizovaného hrášku, 50 g majonézy, 150 g kyslej smotany, mleté čierne korenie, pažítka, šťava z 1 citróna, soľ.

Postup

Krok 1

Mäso, mrkvu, uhorky, zemiaky, ošúpané jablká zbavené jadrovníkov pokrájame na rezance a pridáme sterilizovaný hrášok. Smotanu zmiešame s majonézou, okoreníme, osolíme a vmiešame citrónovú šťavu a posekanú pažítku. Všetko zmiešame s ostatnými surovinami a necháme 1 hodinu uležať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 803
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

804

Podobné recepty:
  • Čokoláda - Pave

    Čokoláda - Pave

  • Šalát z endívie (čakanky) na taliansky spôsob

    Šalát z endívie (čakanky) na taliansky spôsob

  • Parížsky teľací rezeň

    Parížsky teľací rezeň

kuk