Estragón (palina dračia)

2018-01-12

Popis

Estragón (palina dračia)

Ingrediencie

Postup

Krok 1

Opatrne ho pridávame do zeleninových šalátov a mäsitých pokrmov, do majonéz. Estragón sa vhodne uplatňuje vo francúzskej šalátovej kuchyni ako estragónový ocot, ktorý pripravíme tak, že vetvičky estragónu máčame niekoľko dní v octe, ktorý potom používame na šaláty, na nakladanie uhoriek a zeleniny. Nádobu umiestnime slnko.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 902
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

903

Podobné recepty:
  • Tymian (dúška tymianová)

    Tymian (dúška tymianová)

  • Normandská omáčka

    Normandská omáčka

  • Na suchý, dráždivý pocit v krku a chrapot

    Na suchý, dráždivý pocit v krku a chrapot