Kôpor

2015-09-29

Ingrediencie

  • Vonia prenikavo aromaticky, osviežujúco, má výraznú chuť vďaka éterickým olejom.

Postup

Krok 1

Používa sa do zeleninových, mäsových a rybacích šalátov, na prípravu bylinkového octu, na nakladanie uhoriek, tekvice tekvicového prívarku, do zemiakovej a mliečnej polievky, do tvarohu. Obsahuje dosť vitamínu C, podporuje chuť do jedla.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 768
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

769

Podobné recepty:
  • Sirup z čiernej reďkovky

    Sirup z čiernej reďkovky

  • Kurací vývar podľa Hestona Blumenthala

    Kurací vývar podľa Hestona Blumenthala

  • Majonéza kuchára - začiatočníka

    Majonéza kuchára - začiatočníka

kuk