Bifteky s rokfortom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g hovädzej sviečkovice, soľ, mleté čierne korenie, rastlinný olej, 100 g rokfortu, 1 lyžička rastlinného masla, zelená petržlenová vňať posekaná nadrobno.

Postup

Krok 1

Dobre odležanú sviečkovicu umyjeme, odblaníme a pokrájame na rezne, ktoré zľahka naklepeme tupou stranou noža, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, potrieme olejom, uložíme na seba a necháme odležať v chladničke niekoľko hodín. Potom bifteky opečieme v rozohriatom rastlinnom oleji z každej strany 4 až 5 minút. Rokfort vymiešame s rastlinným maslom a so zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno. Na každý biftek dáme trocha vymiešaného rokfortu a podávame s dusenou zeleninou, ktorá je vhodná k hlavnej živočíšnej skupine.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1362
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1363

Podobné recepty:
  • T-bone steak (florentínsky steak)

    T-bone steak (florentínsky steak)

  • Hovädzie mäso na korení

    Hovädzie mäso na korení

  • Sviečková pečienka na anglický spôsob

    Sviečková pečienka na anglický spôsob

kuk