Grilované prsia divokej kačky na tymiáne

2018-04-12
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Celkový čas : 10 min.

Popis

Grilované prsia divokej kačky na tymiáne. Podávame so zemiakmi a pikantným zeleninovým šalátom.

Ingrediencie

  • 4 ks porcie pŕs divej kačky
  • zvitky tymiánu
  • 80-120 g slaniny
  • soľ
  • mleté korenie
  • olej

Postup

Krok 1

Úzke prúžky slaniny pretiahneme cez prsia divej kačky a vložíme do zmesi oleja s nasekaným čerstvým tymiánom, soľou a mletým korením.

Krok 2

Necháme 3-4 hodiny odstáť.

Krok 3

Prebytočný olej zotrieme a prsia grilujeme na stredne vyhriatom rošte.

Krok 4

Podávame so zemiakmi a pikantným zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 687
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

688

Podobné recepty:
  • Plnený králik na brnenský spôsob

    Plnený králik na brnenský spôsob

  • Hrianka s králikom

    Hrianka s králikom

  • Králik gratinovaný so šunkou a syrom

    Králik gratinovaný so šunkou a syrom