Zapekaný kapor so šampiňónmi

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 porcie kapra, 3 lyžice rastlinného oleja, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, 200 g šampiňónov, 100 g tvrdého syra, 2 lyžice dia kečupu.

Postup

Krok 1

Porcie kapra opražíme v rozohriatom oleji, osolíme, okoreníme mletým čiernym korenín, vyberieme a odložíme do tepla. V oleji po opekaní speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme očistené šampiňóny pokrájané na tenké plátky a udusíme do mäkka. Opražené porcie kapra vložíme do vymastenej ohňovzdornej misy, posypeme udusenými šampiňónmi a postrúhaným syrom, pokvapkáme kečupom a zapečieme vo vyhriatej rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 958
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

959

Podobné recepty:
  • Pošírovaná šťuka

    Pošírovaná šťuka

  • Sójový kotlíkový guláš so sušenými hubami

    Sójový kotlíkový guláš so sušenými hubami

  • Pstruh s bylinkovou zmesou

    Pstruh s bylinkovou zmesou

kuk