Poľské kopýtka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov uvarených v šupke, 1 vajce, 350 g hladkej múky, slaninu, cibuľu.

Postup

Krok 1

Studené ošúpané zemiaky postrúhame, pridáme vajce a múku a rýchle spracujeme. Z cesta tvarujeme valčeky hrubé asi 3 cm, ktoré šikmo nakrájame na kúsky široké asi 2 cm. Kopýtka nahádžeme do vriacej vody a varíme ich pokým nevyplávajú na povrch. Prelejeme ich masťou a slaninou pokrájanou na malé kocky a opraženou spolu s cibuľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 596
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

597

Podobné recepty:
  • Prívarok z patizónov

    Prívarok z patizónov

  • Kelový prívarok

    Kelový prívarok

  • Chivry omáčka

    Chivry omáčka