Čínska omeleta VDM

2016-04-18
  • Počet porcií : 2
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 20 min.
  • Celkový čas : 30 min.

Popis

Omeleta obohatená o sójovú omáčku, med, olivový olej a feferóny.

Ingrediencie

  • 2 lyžička karí (curry)
  • 1 lyžička mletého bieleho korenia
  • 1/2 lyžička rasce
  • 1 lyžica sójovej omáčky
  • feferóny
  • panenský olivový olej
  • med
  • horčica
  • zelenina z celej záhrady
  • mlieko

Postup

Krok 1

Vajcia rozšľaháme a primiešame koreniny a sójovú omáčku.

Krok 2

Zmes smažíme pri nizkej teplote, v strede necháme vajce v polotekutom stave. Na tanieri omeletu pokvapkáme medom a olivovým olejom a ozdobíme feferónami. Podávame so zeleninovou oblohou, horčicou a mliekom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1446
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1447

Podobné recepty:
  • Kura po taliansky

    Kura po taliansky

  • Baraní perkelt na maďarský spôsob

    Baraní perkelt na maďarský spôsob

  • Kura na kórejský spôsob

    Kura na kórejský spôsob

kuk