Karí ryža (India)

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g ryže, 2 lyžice oleja, karí korenie, soľ, voda.

Postup

Krok 1

Ryžu preberieme a dôkladne umyjeme. V kastróliku rozpálime olej, vysypeme ryžu, opražíme do sklovita a pridáme karí korenie a trošku soli. Zalejeme horúcou vodou (voda má siahať 1 až 1,5 cm nad ryžu), trochu povaríme, prikryjeme a dáme na horúcu vypnutú kovovú platňu dodusiť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 678
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

679

Podobné recepty:
  • Krevety zapečené so špenátom (India)

    Krevety zapečené so špenátom (India)

  • Pravé ruské šči z kyslej kapusty

    Pravé ruské šči z kyslej kapusty

  • Šalát Caprese

    Šalát Caprese